Ja, daar zit ik dan achter mijn laptop met een tafel vol kaarten, armbandjes, sleutelhangers, inpakmateriaal en nog veel meer. En wat schrijf je dan over jezelf, ik begin maar gewoon...

 

Mijn naam is Geri-Anne en ben samen met mijn vriend Jeroen in dit avontuur gestapt. De laatste jaren doe ik werk waar ik heel blij van word. Namelijke mooie cadeautjes inpakken en daar andere mensen weer blij mee maken. Dit doe ik een super leuke winkel @casaelcampo en blijf dit ook zeker doen. Maar ik wilde meer. Ken je dat? Iets echt van je zelf, iets waar je je eigen creativiteit in kwijt kan. 

 

Het idee is een beetje gekomen doordat ik een lieve vriendin heb in Den Haag, niet om de hoek als je zelf in Kampen woont. Het lukt niet altijd om met haar verjaardag zelf langs te komen, maar wilde haar wel graag verrassen met een leuk betaalbaar cadeautje en een lieve, leuke kaart. Vaak bestelde ik dan wat op de bekende sites. Ook leuk, maar ik miste toch iets persoonlijks. Hoe leuk is het als een kaart met de hand is geschreven. Daarom hebben wij binnenkort ook brievenbus pakketjes vol met leuks! En een handgeschreven kaart. De tekst kan je invullen bij opmerkingen en deze schrijf ik dan voor jou op de kaart die bij het pakketje hoort. De voordelen van een brievenbuspakketje is dat de ontvanger er niet speciaal voor thuis hoeft te zijn en extra verrast kan worden als ze thuis komt en er ligt zo'n mooi cadeautje op je deurmat. 

 

O, ja. Eigenlijk durfde ik nooit voor mezelf te beginnen. Maar door de steun en hulp van mijn lieve vriend Jeroen heb ik de stap durven nemen om dit avontuur samen met hem aan te gaan. Super spannend, tegelijkertijd heel leuk!

 

Wil je meer van me weten? Of heb je een vraag, ideeën of tips? Stuur me dan gauw een berichtje.

Lievs Geri-Anne