orgineel brievenbuscadeau zelf samenstellen

Wat is een origineel brievenbuscadeau?


Een origineel brievenbus cadeau kun je vinden bij lievs. Er zijn een aantal brievenbuscadeaus samengesteld, echter je kunt ook zelf een brievenbuscadeau samenstellen. Wat ook origineel is? Is dat je Lievs een berichtje kunt sturen met je budget, gegevens voor wie het is en om wat voor een gelegenheid het gaat. Lievs denkt dan met je mee en stelt een uniek origineel brievenbuscadeau voor je samen.Wat is een origineel brievenbuscadeau?

 

Een origineel brievenbus cadeau kun je vinden bij lievs. Er zijn een aantal brievenbuscadeaus samengesteld, echter je kunt ook zelf een brievenbuscadeau samenstellen. Wat ook origineel is? Is dat je Lievs een berichtje kunt sturen met je budget, gegevens voor wie het is en om wat voor een gelegenheid het gaat. Lievs denkt dan met je mee en stelt een uniek origineel brievenbuscadeau voor je samen.

 

Wat past er allemaal in een brievenbuscadeau?

 

Een brievenbuspakje is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar. En daar kan veel in! Lievs.nl heeft verschillende producten die je kan toevoegen om zo een passend brievenbuscadeau te kunnen versturen. Denk hierbij aan geurzakjes, sieraden, interieurkaarten, schouderband voor telefoon, kraamcadeau of gewoon iets leuks.

 

Hoe kan ik een brievenbuscadeau versturen?

 

Een brievenbuscadeau wordt per post verstuurd. Bij Lievs.nl kun je je eigen adres opgeven om het vervolgens zelf aan diegene te geven waar het cadeau voor bedoeld is maar je kunt ook het adres van diegene opgegeven. In dat geval zorgt Lievs ervoor dat het cadeau rechtstreeks bij diegene terecht komt. Makkelijk toch!